Bodyscan

 

Heb je last van gezondheidsklachten? Of ben je benieuwd hoe je gezondheid er nu precies voor staat? Met een body scan worden jouw lichaamsfuncties en waarde in kaart gebracht. Zo krijg je inzicht in je fysieke staat. Het systeem geeft informatie over het spijsverteringssysteem, het skelet, het hormoonsysteem, vitamines en mineralen, zware metalen en andere condities van je lichaam. Een bodyscan is dus een energetisch meetinstrument waarmee je inzicht krijgt in  in basisfunctiegroepen van je lichaam. Zo hoef je niet naar de dokter om bloed te laten prikken voor vele verschillende onderzoeken, maar wordt dit gemakkelijk met een scan gedaan.

Hoe werkt een bodyscan?

Ons lichaam is opgebouwd uit miljarden cellen die constant in beweging en ontwikkeling zijn. Door celdeling ontstaan weer nieuwe cellen. Per seconde vernieuwen 25 miljoen cellen zich in het lichaam! Deze cellen bestaan uit een kern met atomen, waarvan de elektronen continu in beweging zijn en elektromagnetische golven uitzend. Je gezondheid of juist ziekte, heeft effect op de soort signalen die je lichaam uitzend. Alhoewel deze verschillen erg miniem zijn, zijn ze door middel van een bodyscan te signaleren en analyseren. Aan de hand van deze signaleringen, worden uitspraken gedaan over de staat van het lichaam.

Voordelen van bodyscan

Met een bodyscan kan je ziektes vroeg opsporen. Een tumor kan bijvoorbeeld tijdig worden ontdekt, nog voordat je enige klachten hebt. Op deze manier kan je ziektes tijdig aanpakken zodat ze geen dreigend probleem veroorzaken. Je hebt dan ook tijd genoeg om je levensstijl aan te passen om deze klachten te verminderen. Ook heb je geen verwijzing van de arts nodig. Je hoeft geen dringende klachten te hebben voordat je de scan uit kan laten voeren. Dit kan preventief worden uitgevoerd om inzicht te krijgen in je gezondheid. Daarnaast kan je ook snel terecht voor het laten uitvoeren van een bodyscan. Er zijn vaak geen wachtlijsten waardoor je niet lang hoeft te wachten voor een scan. Je kiest ook zelf wat je onderzocht wil hebben. Op deze manier neem jij de controle terug over je eigen gezondheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.