Edelsteen sieraden: kies een edelsteen die bij jou past

Een passend en elegant sieraad maakt je outfit helemaal af. Edelsteen sieraden zijn niet alleen mooi, maar dragen ook een betekenis met zich mee. Op die manier kan je iets bij je dragen wat meer is dan enkel een versiering. Benieuwd naar welke edelsteen bij jou past? Hieronder 3 populaire edelstenen die vaak worden gedragen.

Een sieraad met een edelsteen voor je geliefde of vriend

Een rozenkwarts is een roze, glimmende steen. Hij is vaak doorschijnend en soms zelfs bijna doorzichtig. Deze steen staat bekend als de edelsteen van de liefde. Hij staat symbool voor harmonie, liefde en vriendschap. Een ring of een armband met een rozenkwarts is dus een mooi geschenk voor bijvoorbeeld een geliefde of een goede vriend. Op zoek naar een sieraad met edelsteen die je zelfvertrouwen bevorderd? Rozenkwarts stimuleert ook zelfliefde en eigenwaarde. Een sieraad met dit type edelsteen is dus voor veel mensen geschikt.

Draag een maansteen om vruchtbaarheid te stimuleren

Een maansteen is een steen met een parelmoer achtige glans. Een sieraad met een maansteen is een populair geschenk voor vrouwen die zwanger willen worden, omdat hij vruchtbaarheid zou stimuleren. Het is een edelsteen die bovendien sterk je intuïtie bevorderd. Op zoek naar een cadeau voor een babyshower? Ook na de geboorte kan een maansteen een vrouw positieve energie geven.

Een bergkristal zuivert en neutraliseert

Bergkristal is een glanzende, witte edelsteen. Soms heeft een bergkristal geen kleur: hij kan ook helemaal transparat zijn. Omdat een bergkristal niet erg opvallend is, past hij bijna bij elke outfit. Deze edelsteen wordt gezien als een neutraliserende en zuiverende steen. Hij wordt bijvoorbeeld gebruikt om ruimtes te zuiveren van negatieve energie. Als je zelf gevoelig bent voor energie van anderen, dan kan het dragen van een bergkristal helpen. Veel mensen dragen daarom een hanger met een bergkristal om hun hals. Een bergkristal bevorderd bovendien de concentratie en helpt om helderder te denken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.