Mindset coach

Heb jij last van negatieve gedachtes die jou blokkeren in het leven? Met een mindset coach leer je deze negatieve gedachtes herkennen en deze los te laten. Deze gedachtes houden jou tegen om jouw doelen te bereiken en echt gelukkig te zijn in het leven. Door hierin bewustzijn te creëren leer je deze blokkades op tijd herkennen. Soms lijkt het alsof emoties of gebeurtenissen ons overkomen, zonder dat we hier zelf invloed op hebben. Het is echter niet de gebeurtenis zelf, maar onze gedachtes over de gebeurtenis die onze emoties naar boven halen. Wanneer we positieve gedachtes hebben over een bepaalde gebeurtenis of onderwerp, ervaren we ook positieve emoties.

Wanneer kan je bij een mindset coach terecht?

Heb jij soms het gevoel dat je in een sleur zit? Merk je dat je niet echt meer geniet, en gewoon maar de dagen doorkomt? Deze mindset belemmert jou om in je kracht te staan en het meeste uit het leven te halen. Problemen kunnen zich voordoen op verschillende levensgebieden. Hebben je negatieve gedachtes vooral te maken met werk? Ben je niet tevreden over je functie of kan je het niet goed vinden met je baas? Door een verandering van mindset en houding leer je het heft in eigen handen te nemen en voor je eigen belangen op te komen. Met een mindset coach wordt je geholpen om weer positief in het leven te staan.

Wat doet een mindset coach?

Een mindset coach kijkt samen met jou naar waar je tegenaan loopt in het leven. Door middel van verschillende gesprekstechnieken worden er gerichte vragen gesteld waardoor jij inzicht krijgt in je eigen denken en handelen. Op deze manier wordt jij je bewust wat wel en niet werkt voor jou. Waar haal je voldoening uit in je leven en wat kost jou veel energie? Is de balans in je leven wel goed verdeelt? Door middel van deze gesprekken krijg jij sturing om dingen anders aan te pakken in jouw leven. Zo creëer je het leven waar jij je goed bij voelt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.