Op zoek naar een pedicure in Rijswijk?

Neem vandaag nog een pedicure in Rijswijk! Het waren beroerde tijden voor onze zelfverzorging. Lange, woeste manen overheersten de Zoom-meetings. De ene collega zag er nog ruiger uit dan de ander. Zelf deed je je best om er nog een beetje verzorgd uit te zien, maar toch was het fijn dat je blote voeten met gespleten nagelriemen en doffe teennagels niet helder in beeld waren tijdens menig vergadering. En hoewel het oude motto van "wat niet weet, wat niet deert" ook hier van toepassing is, zelf heb je heel goed door dat je onder je half gestreken bloesje een joggingbroek aanhebt. Wat is dat toch, dat als één aspect van de zelfverzorging niet meer mogelijk is, anderen spoedig volgen?

 

Je pedicure in Rijswijk kan weer!

Het is telkens weer een strubbeling Rutte en De Jonge op de NOS te volgen bij wat voelt als de tweehonderdste persconferentie. Elke keer dat doffe sprankje hoop, gevolgd door de rationalisering “het zal wel weer niet versoepelen”. Hoe fijn was het dan dat de contactberoepen eindelijk weer mogen! Net als je 17 miljoen landgenoten heb je natuurlijk meteen een afspraak bij de kapper geregeld. Zo snel als je verslonst, kun je gelukkig ook weer de weg terug vinden.Vergeet dus niet ook meteen een pedicure in Rijswijk te boeken!

Verzorgd lichaam is verzorgde geest

Het lijkt niet zo veel om het lijf te hebben, even een half jaartje geen uitvoerige behandelingen en verzorgingen. Maar onderschat niet welk effect het heeft op je geest als je lichaam niet op en top verzorgd is. Je kunt makkelijk denken dat die sauna-behandeling niet noodzakelijk is, dat die scrub bij de spa een luxe-item is en je ook wel zonder kunt. Maar toch heb je je de afgelopen maanden niet zo lekker gevoeld als daarvoor. Stapje voor stapje komt daar de komende tijd een eind aan. Met elke versoepeling kun je weer iets beter voor je lichaam zorgen. Je geest zal je dankbaar zijn!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.