Wimperextensions in Breda

Als je elke dag volle wimpers wilt dan zijn wimperextensions Breda ideaal. Je staat op met mooie lange en volle wimpers. Je hoeft niet elke dag losse wimperextensions op te pakken en ‘s avonds weer te verwijderen. Dit scheelt veel werk en ook de aanschaf van nieuwe extensions. Daarnaast hebben wimper extentions nog veel meer voordelen. Je het geen kans dat ze gedurende dag loslaten en de wimperextensions worden helemaal op maat gemaakt. Je kunt de lengte zelf kiezen en zelfs de dikte en curve aan laten passen.

Voordelen van wimperextensions

Met wimperextensions kun je dus de hele dag door genieten van volle en lange wimpers. Natuurlijk kun je mascara gebruiken om je wimpers nog voller te doen lijken. Je vergroot nog meer het effect en gaat helemaal stralend de deur uit. Maar door de wimperextentions hoeft dit niet per se meer. Ideaal als je graag snel de deur uit wilt en niet te veel wilt doen voor een mooie glamour look. Het fijne van wimperextensions, is dat je ze niet voelt zitten. In tegenstelling tot wimperextensions die je voor een dag op zet, blijven deze lang zitten en je voelt ze niet zitten.

Wekenlang mooie wimpers

Wimperextensions blijven wekenlang zitten. Gemiddeld is dit 3 tot 4 weken. Als je de wimperextensions goed verzorgd blijven ze extra lang zitten. Wanneer je mascara verwijderd, is het belangrijk dit met de juiste middelen te doen. Als je dit zorgvuldig doet dan gaan de wimpers extra lang mee. De wimpers worden 1-op-1 aangebracht. Daarom is het belangrijk voorzichtig de mascara te verwijderen zodat je geen haren uittrekt. Het voordeel is dan dus ook dat het best kan zijn dat je een haartje verliest maar dat er nog velen blijven zitten. Doordat je zelf de perfecte look kiest hoef je weken lang minder te doen om helemaal fris en opgemaakt de deur uit te gaan. Als je zorgvuldig zorgt voor je wimpers dan kun je wekenlang genieten van de perfecte look.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.